A-tyttöjen kauden avauksessa pisteet jäivät Tampereelle.

A- tyttöjen runkosarja polkaistiin käyntiin Tampereen tenniskeskuksessa. Vastassa oli Classic, jonka kärkipelaajat olivat ehtineet päivällä jo lämmitellä naisten liigapelissä. LaPa lähti peliin pirteällä ilmeellä ja pystyi luomaan monia maalipaikkoja ja taisi ensimmäisessä erässä tolppakin kilahdella pariin otteeseen. Vaikka erä pelattiin selkeästi LaPan tahtiin, jäi avausmaali syntymättä. Aivan 1.erän loppuun Johanna Löf joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti. Vastustaja kuittasi ja kiitti kaksi sekuntia ennen erän loppua toimittamalla pallon takatolpalta MV Sohvi Vihavaisen selän taakse.

Toisessa erässä sitten mentiinkin ihan Classic-pillin tahtiin ja taidettiin välillä koheltaa ihan omatoimisestikin…perustekeminen tuntui kadonneen erätauolla. Vastustaja nosti karvausta ja samalla huolimattomalla pallollisella pelillä saatiin kunnon hässäkkää aikaiseksi omaan puolustuspäähän. Ja niinhän se koheltaminen kostautui ja vastustaja rokotti siirtyen 2-0 johtoon.

Kopissa pieni kurinpalautus ja kolmanteen erään kentälle asteli päättäväisen näköinen joukkue. Erä vanheni vain 32 sekuntia kun huonosta avauksesta vastustajalle päätynyt pelipallo löysi tiensä Sohvin selän taakse. Taululla luvut 3-0. Tytöt uskoivat kuitenkin edelleen omaan tekemiseen ja pienillä ketjumuutoksilla saatiin taas uutta virtaa peliin. LaPan kauden avausmaali syntyi hienosta vastahyökkäyksestä , maalintekijänä Saimi Lehto ja syöttäjänä Sonja Korhonen. Erään saatiin vielä ylivoima, jossa paikkoja maalintekoon ei puuttunut. Kertaalleen pallo pyöri jo maaliviivalla, mutta Saimin maali jäi illan viimeiseksi. Classic vei pisteet luvuin 3-1.

Valmennus oli kokonaisuutena tyytyväinen joukkueen esitykseen. Tekemiseen täytyy keskittyä koko 60 minuuttia ja erityisesti maalipaikat täytyy jatkossa pystyä hyödyntämään paremmin.

Tytöt ovat tositoimissa seuraavan kerran jo ke 4.10 klo 18.30 kun vastaan astuu EräViikingit. Ottelu pelataan Lammin liikuntahallilla. Tervetuloa kannustamaan