LaPan pistetili runkosarjassa avattu- ErVi taipui jatkoajalla!

Keskiviikkona saatiin ensimmäiseen kotipeliin Lammille vieraaksi kovia nimiä vilisevä EräViikingit. EräViikingit tiedettiin ennalta todella taitavaksi ja vaikeaksi vastustajaksi. Taitaa heillä olla ASM-sarjan kovimmat ennakkosuosikkipaineet kun mitalikolmikkoa mietitään. Mitäpä sillä väliä kuka vastustajaksi milloinkin tulee, se on näiden palloilulajien suola, että peleissä vasta loppuvihellykseen jälkeen voittaja on tiedossa.

Peli muodostui todella viihdyttäväksi ja myös tasaiseksi otteluksi. Ensimmäisessä erässä kotijoukkueella pikkuisen vielä jännitys näkyi otteissa..pallot pomppivat lavoista ja pelaaminen oli hieman epävarman oloista. Peli parani huomattavasti toiseen erään ja siinä riittikin vauhtia ja tilanteita molemmilla joukkueilla. Yleisö sai nauttia hienoista maaleista ja kutkuttavan tasaisesta pelistä. Vastustajalle vihellettiin myös rangaistuslaukaus. Tällä kertaa voiton vei huikean pelin pelannut MV Sohvi Vihavainen- ei maalia. Kolmannessa erässä päästiin kokeilemaan ylivoimaa, paikkoja saatiin luotua, mutta ylivoimamaali jäi saamatta. Ervi sen sijaan pystyi ottelussa hyödyntämään kolmesta ylivoimastaan kaksi. Jokainen erä päättyi tasatilanteeseen ja ottelu päättyi lukemiin 6-6. Uusien sääntöjen mukaisesti voittajaa lähdettiin hakemaan 5 min jatkoajalla 4vs 4 pelitavalla. Pelikello ehti raksuttaa 19 sekuntia kun kotijoukkueen karvaus puri jälleen ja huikealla pelipäällä ollut ykköskenttä pääsi iskemään voittomaalin. Päivän kiistattomat tähdet eli Saimi Lehto ja Kaie Sinor asialla.

Upeaa taistelua koko joukkueelta ja tällä kertaa myös onnistuttiin maalinteossa. Päivän tehopelaajat: Saimi Lehto (3+0), Kaie Sinor (0+3), Nelli Salmio (1+0), Titta Ahola (1+0), Emma Kuparinen (1+0), Jenni Stenholm (1+0), Heljä Korhonen (0+1), Sonja Korhonen (0+1), Ennis Salin (0+1) ja Annika Vitie (0+1).

Seuraava kotiottelu pelataan Lammilla to 19.10 klo 18.30 vastassa Pelicans Lahdesta. Tervetuloa kannustamaan