Esittely

LASB on vuonna 2016 perustettu salibandyn erikoisseura. Seuran toiminta jakaantuu kahteen yhdistykseen, LASB Edustus ry ja LASB Juniorit ry, jotka molemmat toimivat saman LASB –nimen alla. LASB Edustus ry:hyn on keskitetty seuran sekä naisten että miesten edustusjoukkuetoiminta. LASB Juniorit ry:hyn on keskitetty seuran kerhotoiminta ja juniorijoukkueet. Seuralla on tällä hetkellä noin 400 jäsentä, joista aikuisjäseniä on 50 ja junioreita 350 henkilöä. Seuran toimintaa harjoitetaan Hämeenlinnan, Hollolan ja Lahden alueilla. Seuran toiminta perustuu aktiiviselle talkootoiminnalle, jossa pääpaino on erityisesti joukkueiden kilpa- ja harjoitustoiminta, mutta myös kerhotoiminta ja tapahtumat.

Tavoitteet

LASB Juniorit ry:n tavoitteena on olla alueellisesti ja valtakunnallisesti merkittävä ja menestyvä kasvattajaseura. Seuran päätoimintaa ovat edustusjoukkueet poikien ja tyttöjen juniori-ikäluokissa. Seuran toinen päätoimintalinja on paikallinen matalan aloituskynnyksen laadukas kerhotoiminta, jonka tavoitteena on tehdä salibandya tunnetuksi, kasvattaa harrastajamääriä ja tuottaa tulevaisuuden pelaajia juniorien ikäluokkajoukkueisiin kaikilla seuran toimintapaikkakunnilla. Kerhotoiminnassa huomioidaan myös aikuiskerhot. Seuran tavoitteena aloittaa joka vuosi vähintään yksi uusi salibandykerho esikouluikäisille ja joka vuosi perustetaan edellisenä vuonna perustetun kerhoryhmän pohjalta uusi ikäluokkajoukkue (1-luokkalaisille). Myös muuta kerho- ja akatemiatoimintaa pyritään aktiivisesti kehittämään.

LASBin arvot

LASB on vastuullinen ja kannustava, urheilullinen sekä täynnä positiivista asennetta. Toimintamme on tavoitteellista ja laadukasta. Me haluamme kehittyä ja kehittää!

Yhteistyökumppanit