LASB – yhteiskuntavastuu

LASB liikuttaa Lahden, Hollolan, Lammin ja Hämeenkosken alueella lähes viittäsataa ihmistä ja koskettaa tuhansia. Olemme olleet, ja haluamme olla tulevaisuudessakin vastuullinen toimija myös kentän ulkopuolella. Liikkuminen, yhdessäolo ja hauskanpito on kaikkien oikeus!

Yhteiskuntavastuuohjelma

Iltapäiväkerhot ovat iso osa seuran yhteiskuntavastuuohjelmaa. Vastuullamme on yhteensä yhdeksän ala-asteikäisten liikuntakerhoa Hollolassa ja Lammilla. Haluamme saada lapset liikkumaan ja nauttimaan liikkumisesta. Liikuntakerhoissa liikutaan monipuolisesti niin ulkona kuin sisälläkin.

Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää. Haluamme verkostoitua tulevaisuuden huippuosaajien kanssa tarjoamalla heille mahdollisuuksia opiskeluprojektien toteuttamiseen tai opintoihin liittyvien harjoitteluiden suorittamiseen LASBissa. Teemme yhteistyötä Lahden ammattikorkeakoulun, koulutuskeskus Salpauksen sekä Lahden lyseon lukion kanssa. Luonnollisia yhteistyökumppaneita ovat myös Vierumäen ja Pajulahden urheiluopistot.

Koulutus luo pohjan työelämässä pärjäämiselle ja me haluamme auttaa. LASBissa työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi seuratyöntekijä oppisopimuksella yhteistyössä Pajulahden urheiluopiston ja PHLU:n kanssa. Me teemme mestareita myös kaukalon ulkopuolella!

Tasa-arvo ja ihmisten kunnioitus sellaisena kuin he ovat on yksi seuran kantavista arvoista. Käynnistimme keväällä 2017 tyttösäbä- projektin, jonka tarkoituksena on luoda salibandysta mukava harrastus jokaiselle sukupuoleen katsomatta. Tyttösäbä- projektin lisäksi LASBissa toimii aktiiviset miesten ja naisten säbäkerhot. Salibandy on peli kaikille.

Jäsenet ovat meille tärkeitä! Seura neuvottelee jatkuvasti erilaisista sopimuksista, joilla harrastamisen hintaa saadaan tiputettua. Oli kyse sitten pankkipalveluista tai varustehankinnoista – me haluamme auttaa.

Yhteistyö on kaiken perusta, on kyse sitten joukkuepelistä tai säbäleirin järjestämisestä. Olemme avoimia kaikille ehdotuksille ja olemme halukkaita tekemään yhteistyötä yritysten sekä yhdistysten kanssa. Meidän toiminnassamme keskipisteessä on laadukas liikuttaminen ja harrastaminen yli lajirajojen. Haluamme tehdä yhdessä hyvää.

Kampanjat ovat paitsi mielenkiintoisia, myös tehokkaita. Olemme olleet mukana Movemberissa, keränneet mailoja sairaalakoululle, järjestäneet kehitysvammaisille ikimuistoiset näytöspelit yli tuhannen katsojan edessä, olleet esillä erilaisissa tapahtumissa jne. Lupaamme, että olemme kampanjoimassa hyvän puolesta myös tulevaisuudessa!