Lasb

LASB on Lahdessa, Hollolassa ja Hämeenlinnassa toimiva salibandyseura, joka perustettiin Lammin Salibandyn, Kosken Dynamon ja Hollolan Urheilijat -46:n salibandyjaoston fuusioituessa. LASBin miesten edustusjoukkue pelaa F-Liigan kotiottelunsa Lahdessa. Junioritoiminta pyörii niin Lahdessa, Hollolassa kuin Hämeenlinnassakin. Keväällä 2022 seurassa on n. 450 lisenssipelaajaa. Kerhot mukaanlukien seura liikuttaa yli viittäsataa harrastajaa.

F-Liiga

Neljäntoista joukkueen F-Liiga on lajin korkein sarjataso Suomessa. Salibandysta on kasvanut valtakunnan toiseksi suurin palloilulaji ja sillä on kaikkiaan yli 50000 lisenssipelaajaa sekä 350000 harrastajaa. Suosittua lajia seurataan laajasti eri medioissa. Lajin kattojärjestö IFF havittelee salibandylle olympiastatusta.

Yleisö

Divarissa rikoimme kaikki yleisöennätykset, monesti. Runkosarjan yleisöennätykseksi jäi Suurhallin 1335 katsojaa. Pudotuspelien ratkaisuottelussa LASB veti katsomoon 2600 silmäparia, jota tuskin heti rikotaan. Keväällä 2018 myimme tulevalle kaudelle yli 600 kausikorttia. Ottelutapahtumissa yrityksesi näkyy varmasti!

TV

Ruutu+ näyttää kaikki F-Liigan ottelut kaudella 22-23 Lahti Energia- areena sopii tv- tuotantoihin erinomaisesti.

Lehdet

Salibandyliiga näkyy Etelä-Suomen Sanomien paperilehdessä sekä verkossa. ESS tavoittaa 230000 lukijaa.

Facebook

LASB Edustuksen Facebook sivuilla on lähes 2600 tykkääjää. Divarin finaaliviikolla, maaliskuussa 2016, tavoitimme Facebook- päivityksillämme yli 80000 ihmistä.

Twitter

LASB, niin kuin koko salibandy-yhteisö on aktiivinen Twitterissä. Meitä seuraa vajaa 1600 Twitterin käyttäjää ja me olemme maailman top30 seuratuimpien seurojen joukossa.

Instagram

LASB Edustuksella on lähes 1800 seuraajaa kuvienjakopalvelu Instagramissa. Täällä pääset kurkistamaan joukkueen sydämeen, kulissien taakse.

YouTube

Lataamme jokaisesta kotiottelusta maalikoosteen ja haastattelut YouTubeen. Videoillamme on ollut yli 300000 katselukertaa heinäkuuhun 2018 mennessä, emmekä odota vauhdin hiipuvan.

Yhteistyökumppanit