M1: sopimusuutisia

LASBin miesten edustusjoukkueen pelaajat ovat ansaitulla huililla, mutta taustoilla tapahtuu koko ajan. Ensimmäisen liigakauden runko alkaa hahmottua, sillä joukkue on sopinut jatkosta yhdeksän pelaajan sekä valmennuksen kanssa.

– Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Viime kauden runkopelaajia on saatu kiinnitettyä ja nyt keskitytään etsimään vahvistusta joukkueeseen. Täytyy kiittää meidän joukkueen sitoutumista oranssiin juttuun. Monelle pelaajalle olisi ollut ottajia muuallakin, mutta pojat päättivät jatkaa meillä, kommentoi valmentaja Kalle Tyrkäs.

Lisää sopimusuutisia on luvassa lähitulevaisuudessa.

LASBin sopimuspelaajat 11.4.2016

Heikki Hätönen

Roope Kainulainen

Tino Nivala

Miikka Pentikäinen

Henri Vilén

Rasmus Kainulainen

Justus Kainulainen

Aki Syrjälä

Vili Näveri

Valmennus:

Petri Kemppainen

Kalle Tyrkäs

Mikko Reitti (fysiikkavalmentaja)