C1-pojat SM-sarjaan !

Viikonloppuna 20.-21.8 Helsingin Ruskeasuolla järjestetyissä salibandyn SM-karsintaturnauksessa  LASBin C1-pojat lunastivat suoraan paikkansa SM:ään voittamalla kolmessa pelissä joukkueet GrIFK (Kauniainen) 13-1,  Steelers (Hämeenlinna) 4-3 sekä M-Team (Helsinki) 8-7.  Tulos oli näyttö äärimmäisestä taistelutahdosta sillä Steelersin kanssa ottelu ratkesi vasta rangaistuslaukauksilla. Vasta 16:s rankkari toi ratkaisun kun Steelersin veto meni tolppaan. Alla klippi siitä ja lauantain päivän kohokohdasta:

Voitto Steelersistä siivitti pojat pelaamaan sunnuntaina M-Teamia vastaan. Vaikka peli ratkaistiinkin varsinaisella peliajalla oli se äärimmäisen jännittävä sillä voittomaali tehtiin vasta noin minuutti ennen erän loppua. Tässä pelissä olisi menty jatkoajalle, mutta luja LASBin taistelutahto vei voiton ja joukkue pääsi näin suoraan tavoittelemaansa SM-sarjaan tarvitsematta karsia ensi viikonloppuna. Tunnelmia voiton ratkettua:

Nyt vedetään vähän henkeä ja tiistaina ja perjantaina harjoitukset taasen jatkuvat. Myöskin Kokkolasta kantautui hyviä uutisia kun B-pojatkin pääsi suoraan tämän viikonlopun perusteella SM:ään.

Mahtava voimainponnistus koko joukkueelta niin pojilta kuin taustatoimijoiltakin jotta tämä tavoitteissa ollut SM-paikka on nyt lunastettu!