LASBin miehet Tallinnaan turnaukseen

LASBin miesten edustusjoukkue matkustaa tänään Tallinnaan, jossa se osallistuu Tallink Floorball- turnaukseen. Perjantaina vastaan asettuvat Latvian mestari SK Lielvarde ja Divariin noussut FBC Turku, lauantaina puolestaan jyväskyläläinen Happee.

– Kiva päästä yhdessä reissun päälle. Edessä on monta laadukasta ottelua ja monta laadukasta päivää virittää yhteishenki kattoon. Latvian mestarista ei ole oikeastaan mitään hajua, mutta mestari on aina mestari. FBC Turku puolestaan nousi takaisin Divariin ja on aina ollut vaikea vastustaja. Kirsikkana kakun päällä komeilee lauantain Happee- matsi, jossa viimeistään nähdään mitä pitää parantaa, tarinoi LASB- valmentaja Petri Kemppainen.

Ottelu SK Lielvardea vastaan alkaa perjantaina klo 13, FBC Turku marssii vastaan klo 19 ja LASBin turnauksen päättävä Happee- ottelu starttaa lauantaina klo 15.

– Ihan ehjänä ei matkaan päästä, koska kova sairastelujakso iski joukkueeseen viikolla. Saadaan kuitenkin joukkue jalkeille, joten harjoitusotteluissa nro 4,5 ja 6 pitää jo näkyä näkyä sitä LASBia, mitä me tulevalla kaudella ollaan ja mitä ollaan harjoiteltu. Kova viikonloppu tiedossa! Kemppainen päätti.

Kaikki miesten kutsusarjan ottelut voi katsoa suorana turnauksen kotisivuilta.