M1: Happee parempi Tallinnan päätöspäivänä

LASB päätti Tallink Floorball- turnauksensa lauantain iltapäiväottelussa Happeeta vastaan. Peli oli parempaa kuin perjantai-illan FBC Turku- höntsässä, mutta ei riittänyt voittoon asti. Terävästi ottelun avauserään lähtenyt LASB taipui lopulta lukemin 7-3 (2-2, 3-0, 2-1).

– Pari erää tiukkaa vääntöä, joissa näytettiin, että pysytään liigavauhdissa, mutta kolmannessa meiltä taisi loppua vähän bensa. Pidettiin ajoittain palloa hyvin ja luotiin maalipaikkoja, joten ei meillä ole sen suhteen hätää, kertasi LASBin maalivahti Pasi Järvinen tuoreeltaan ottelun jälkeen.

– Eka erä oltiin vahvasti mukana pelissä, mutta toisessa jäähyt sotkivat ja tiputtiin siinä kyydistä pois. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä peli meiltä. Happee oli liikkuva joukkue ja saimme taas paljon dataa siitä, millä osa-alueilla meidän pitää vielä parantaa, näki puolestaan LASB- valmentaja Petri Kemppainen.

Oranssien lauantain suoritus oli kelvollinen siinäkin valossa, että siltä puuttui kentällisen verran normaalisti kokoonapanossa olevia miehiä. Poissaolojen vuoksi valmennuksen oli pakko sotkea kentällisiä ja se näkyi.

LASBin ehjin koostumus oli lauantainakin kakkosketju, joka värkkäsi joukkueen 5vs5 maaleista kaksi (Rasmus & Justus Kainulainen). Yksi syntyi ylivoimalla ja sen viimeisteli turnauksessa kuudesti osunut Justus Kainulainen.

– Summa summarum: taas opittiin vähän lisää ja nyt lähdetään hitsaamaan joukkuetta vielä vähän yhtenäisemmäksi. Kyllä tästä hyvä tulee, päätti Janne Hoikkasen polvesta kovan tällin päähänsä saanut Järvinen.

Turnauksen tilastot