LASB jatkaa Suomen cupin 7. kierrokselle

tuloskuvatiikerit-lasb

LASB avasi kuluvan kauden Suomen cup- matkansa voitolla Tikkurilan Tiikereistä ja jatkaa kilpailun 7. kierrokselle. Tikkurilan urheilutalon parketilla pelattu ottelu päättyi lopulta LASBin 4-10 (1-2, 0-1, 3-7) voittoon.

– Aika tyypillinen ylemmän ja alemman sarjatason joukkueen kohtaaminen. Ajoittain vähän sekavaa ja kaveri jaksoi puolustaa puoli peliä hyvin. Kun päästiin muutaman maalin johtoon, niin Tiikereiden oli pakko avata omaa peliään ja päästiin iskemään ratkaisevat maalit, kertasi LASBin valmentaja Kalle Tyrkäs ottelun jälkeen.

Ottelun ensimmäiset kaksi erää olivat numeroiltaan varsin tasaiset, sillä Tiikerit puolusti hyvin, eikä LASB päässyt riittävän hyville maalipaikoille, vaikka palloa hallitsikin. Kahden erän jälkeen tilanne oli 1-3 vieraille, Vili Näverin yhdellä ja Tino Nivalan kahdella maalilla.

Kolmannessa erässä Tiikereiden oli pakko tulla kuoresta ulos ja se avasi LASBille useita maalipaikkoja. Vieraat naputtelivat erään seitsemän osumaa hattutempun viimeistelleen Justus Kainulaisen johdolla ja meni menojaan. Kotijoukkuekin onnistui päätöserässä kolmesti, mutta ei hätyytellyt missään vaiheessa LASBin johtoa.

LASBin riveistä kaikkiaan kymmenen pelaajaa kuittasi tililleen tehopisteitä. Illan tehokkain oli Justus Kainulainen (3+1), Näveri, Nivala ja Elmeri Saukkonen viimeistelivät kaksi maalia mieheen. Illan sykähdyttävimmästä maalista vastasi LASB- puolustaja Aki Syrjälä, joka purjehti koko kentän läpi ja nosti pallon tyynesti oikeaan yläkulmaan.

Seuraava ottelu on todellinen klassikko, kun paikallisvastustaja Steelers vierailee lauantaina Lahden Suurhallissa. Ottelu alkaa klo 18.30.