Miesten edustus hakee vahvistusta valmennustiimiinsä

Toiseen liigakauteensa valmistautuva LASBin miesten edustusjoukkue etsii vahvistusta valmennustiimiinsä.

LASB on Lahdessa, Hollolassa ja Lammilla toimiva salibandyseura. Seuran jäsenmäärä oli 31.5.2017 yhteensä 485, joista alle 18-vuotiaita harrastajia 388. Miesten edustusjoukkue pelaa salibandyliigassa.

Haemme nyt vahvistusta miesten edustusjoukkueen valmennustiimiin. Odotamme valmentajalta oma-aloitteista ja innokasta otetta valmennustyöhön. Haemme valmentajaa, jolla on joko kokemusta vanhempien juniorien valmennuksesta tai pelaajatausta pääsarjatasolta (salibandyliiga, divari). Salibandyliiton koulutustausta on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Tietotaito fysiikkavalmennuksesta lasketaan eduksi.

Valmennustiimissä pääset opiskelemaan liigajoukkueen valmennusta aitopaikalta. Vastuualueesi muodostuu osaamisesi mukaan ja se sovitaan erikseen.

Edustusjoukkueen päävalmentajana toimii Teemu Varis ja valmentajana Ray Backman.

Hakemukset ja tiedustelut:

Toiminnanjohtaja Mika Virtanen
0405599368
mika.virtanen@lasb.fi

tai

Päävalmentaja Teemu Varis
0400869740
teemu.varis@coachtools.fi