LASB putosi Suomen Cupista

LASB konttasi Sunnuntai iltana Kirkkonummen pommisuojassa 2-divari joukkue Rangersin vieraana. Ottelu päättyi kotijoukkueen 4-3 voittoon.

Ottelun lähtökohta oli klassinen selkeä ennakkosuosikki vastaan selkeä altavastaaja. Se näkyi läpi ottelun Oranssien tekemisessä, mikä oli pääosin väkinäistä ja mielikuvituksetonta. Rangers pelasi pallolla rohkeasti ja puolusti hyvin. LASB pystyi tuottamaan riittävän määrän maalipaikkoja, mutta ratkaisujen laatu ei ollut tarvittavalla tasolla.

Rangers onnistui kolmannessa erässä tulemaan LASBin rinnalle ja ohi. LASBin tasoitus yrityksistä huolimatta hyvin taistellut kotijoukkue piti LASBin viimeisessä erässä nollilla, jonka jälkeen kotijoukkueen juhlat alkoivat. Erityismaininta täytyy antaa hienolle kotiyleisölle, joka oli läpi pelin äänekkäästi mukana pelissä.

Ottelutilastot

LASB on nyt kolmen ottelun tappioputkessa ja työmaata riittää ennen sunnuntain Oulun vierailua.

Seuraava LASBin kotiottelu pelataan Sunnuntaina 10.12 Lahti Energia -areenalla, kun viime kauden hopeamitalisti EräViikingit saapuu Lahteen. Tervetuloa!