Joululoma on ohi – Nokian KrP vierailee Lahdessa lauantaina

LASB pelaa vuoden viimeisen ottelunsa lauantaina 30.12 kello 17 Lahti Energia- areenalla, kun vastaan asettuu Nokian KrP.

Nokian KrP on ollut yksi kauden suurimpia valopilkkuja. Sarjakolmosena tällä hetkellä keikkuva näätälauma pelaa vauhdikasta salibandya ja sen ykköskenttä on tällä hetkellä yksi sarjan kuumimmista viisikoista. Joukkueen kirkkaimpana tähtenä häärii Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssin ykkönen Henri Johansson.  Varsin mielenkiintoista on, että KrP on sarjan kolmossijasta huolimatta päästänyt toisiksi eniten maaleja tällä kaudella. 

 

LASB vietti vajaan viikon mittaisen Joululoman ja palasi sorvin ääreen keskiviikkona. Classic pelissä pieniä vammojaan parannelleet Joonatan Surakka ja Roope Kainulainen ovat palanneet joukkueen vahvuuteen. 

-Vastassa on yksi sarjan parhaimpia ykköskenttiä, joten sen kanssa saamme olla huolellisia. Ensimmäisessä ottelussa oltiin pelin loppuun asti kiinni kahdessa pisteessä, mutta silloin ei vielä keskittyminen riittänyt koko ottelun läpivientiin. Nyt tekeminen on ehjempää ja pelikin on kehittynyt. Omalla rohkealla tekemisellä ja mahtavan yleisön kannustuksella saamme parhaan suorituksen ulos ja sen kautta pisteet jäävät Lahteen, ennakoi päävalmentaja Teemu Varis vuoden viimeistä kamppailua. 

LASB – Nokian Krp Lahti Energia- areenalla lauantaina 30.12 kello 17:00 

Tervetuloa!