LASB – OLS- ennakko

LASB saa kauden toiseksi viimeiseen kotipeliin vastaansa OLS:n Oulusta. Joulukuussa Oulussa pelatussa ottelussa LASB hakkasi päätään Oululaisten tiukkaan puolustukseen, ja hävisi pelin lukemin 3-1. 

OLS hengittää sarjataulukossa Oranssien niskaan yhden sijan ja kolmen pisteen päässä. OLSin toinen puolikas sarjasta ei ole sujunut aivan ensimmäisen tapaan. OLS on saanut edellisestä 10 pelistä ainoastaan yhden voiton, kun se voitti Steelersin tammikuun puolenvälin tietämillä. Eroa Playout karsintoihin OLSilla on kolme pistettä, joten helpottavat pisteet maistuisivat varmasti. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Valtteri Parviainen tehoin 20+5. 

 

OLSin tapaan LASB on tappioputkessa ja playoff- paikka on karannut jo viiden pisteen päähän. Teoreettiset mahdollisuudet playoff- unelmaan vielä on, mutta se vaatii LASBin voittojen lisäksi myös avustusta muilta joukkueilta. Oranssit hallitsivat palloa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, mutta kykenivät tekemään vain yhden maalin. Nähtäväksi jää onnistuuko LASB löytämään lääkkeet vahvan OLS- puolustuksen murtamiseksi. 

Viikonloppuna Lahdessa järjestetään hiihdon suurtapahtuma Finlandia hiihto. Finlandia hiihdosta voi aiheutua ruuhkaa urheilukeskuksen parkkipaikoille, joten suosittelemme varaamaan parkkeeraukseen muutaman minuutin ylimääräistä aikaa. Suurimman ruuhkan pitäisi olla kuitenkin ohi ennen pelin alkua.

LASB – OLS Lahti Energia –areenalla lauantaina 24.2 klo 17:00 Tervetuloa!