Perttu Koljonen palaa kotiin – LASB-ikoni ja tulevaisuuden lupaus jatkosopimuksiin

Neljä kautta Kooveessa Salibandyliigaa tahkonnut Perttu Koljonen palaa LASBiin. Koljonen on kirjoittanut LASBin kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Koljonen edusti LASBia viimeksi Oranssien ensimmäisellä Divari kaudella. Koljonen on pelannut 102 ottelua Salibandyliigan runkosarjassa ja nakuttanut niissä tehot 56+40. Koljonen on ollut mukana myös Miesten Maajoukkueen leirillä sekä alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa. Koljosen sopimus julkaistiin tänään Lahdessa pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Samalla julkaistiin myös LASB kapteeni Henri Vilenin vuoden mittainen jatkosopimus, sekä tuoreimpaan alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen murtautuneen Julius Lehdon kahden vuoden sopimus, mikä sisältää yhden vuoden option.

Kyllähän paluu Oransseihin tuntuu hyvältä. Täällä on tietyllä tapaa ainutlaatuinen yhteisö ja tunnelma kotipeleissä. Aina kun on ollut katsomon puolella, niin on ruvennut kämmenet hikoamaan, että voisi olla tuolla kentänkin puolella, kommentoi tuore LASB sentteri siirtoaan. 

Koko tiedotustilaisuus Lehdon, Vilenin, Koljosen sekä LASB vaikuttaja Juha Lehden kommenteilla alla.

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=CSdMXydekKc” ]