OmaSP- Otteluennakko: LASB – OLS

Kausiennakoissa sarjan häntäpäähän veikattu OLS saapuu viikonlopun etelänkiertueensa päätteeksi sunnuntaiksi lahteen. Eilen oululaiset ottivat kauden ensimmäisen varsinaisen peliajan voittonsa, ja samalla Suomen Cupin jatkopaikan, kaatamalla viiden ottelun voittoputkessa porskuttaneen Nokia Krp:n lukemin 6 – 10. Voiton arvoa lisää se, että OLSilta puuttui ottelusta kaksi ykkösketjun hyökkääjää.

LASB tulee otteluun hiukan erilaisista lähtökohdista kuin vastustaja kahden hävityn kotipelin jälkeen. Erityisesti eilisen ottelun ensimmäinen erä varmasti mietitytti valmennusta paljon. Tänään täytyy ajatus pitää paremmin hetkessä ettei eilisenkaltaisia notkahduksia pääse ottelun aikana tapahtumaan.

Viimekaudella pisteet tasattiin joukkueiden välillä molempien viedessä kotiottelut nimiinsä.

Ottelu on nähtävissä VeikkausTV:stä.

LASB – OLS Lahti Energia- Areenalla sunnuntaina 4.11 klo 16:00. Tervetuloa!

OLSin otteluennakko

Pääkallon otteluennakko