OmaSP- Otteluennakko: LASB – Indians

Ei riittänyt perjantaina Tepsiä vastaan mutta onneksi tällä kertaa ei tarvitse odottaa kuukautta seuraavaa mahdollisuutta.

Perjantain peli oli lupauksia antavaa mutta vielä jäi parantamisen varaa juuri niissä asioissa jotka maajoukkuetauon aikana olivat työstössä – pallon kanssa pitää olla huolellisempi ja puolustamisen tiiviimpää koska lähes jokainen virhe näkyy tulostaululla. Ilmaisia lounaita ei yksinkertaisesti tässä maailman kovimmassa salibandysarjassa ole tarjolla.

Tiedossa on että Indians pelaa erittäin kurinalaisesti ja joukkueen pelillinen filosofia nojaa vahvasti matalaan pelitempoon. Tämä luonnollisesti vaatii kotijoukkueelta erityistä kärsivällisyyttä peliin.

Indians saapuu taistoon kahdeksannelta sijalta neljän pelin tappioputkessa joten lähtöasetelmat ovat molemmilla joukkueilla vähintäänkin ‘haastavat’.
Perjantaina Indians haastoi kotonaan SPVn ihan pelin loppuun asti mutta joutui lopulta taipumaan seinäjokisille 7-9 numeroin. Inkkarien pelaajista kannattaa ehdottomasti seurata Tuomas Harjulaa #15 jonka peli on sitä tasoa että Petteri Nykyn kannattaa seurata kaveria tarkkaan kotikisoja silmällä pitäen.

Kotijoukkueesta pelille palaa kapteeni Henri Vilen eikä kapun vaikutusta voi koskaan väheksyä. Nuoren Matias Pietisen viimeaikaiset erinomaiset esitykset niin A-junioreissa kuin edustusjoukkueessa ovat tulevaisuuden kannalta LASBille erittäin tärkeitä.

Ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta.