Santtu Pohjonen LASB maalille kaksivuotisella sopimuksella

Yksi salibandyliigan parhaista maalivahdeista torjuu LASBin maalilla seuraavan kahden kauden ajan kun Santtu Pohjonen (s. 1997) siirtyy Hämeenlinnan Steelersistä Lahteen kaksivuotisella pelaajasopimuksella.

Viimekaudella Santtu oli torjutanprosenteilla (81.86) mitattuna salibandyliigan toiseksi paras maalivahti. Ennen Steelersiä Santtu edusti salibandyliigassa Nokian Krp:tä neljän kauden ajan jonka riveistä Santulta löytyy pronssimitall keväältä 2018. Löytyypä palkintokaapista myös Nuorten MM-kultamitali vuodelta 2015.

 

( kuvan © Anssi Koskinen )

LASBin päävalmentaja Ilja Pantzar luonnehtii joukkueen uutta maalivahtia seuraavasti:

Haimme ykkösmaalivahtia ja onnistuimme siinä erinomaisesti. Santulla on nuoresta iästään huolimatta jo verrattain pitkä kokemus ykkösmaalivahtina toimimisesta salibandyliigassa. Santtu yhtenä sarjan parhaista maalivahdeista antaa joukkueellemme mahdollisuuden taistella voitosta jokaisessa pelissä,