LASB ja M-Team sopivat yhteistyöstä

F-Liigassa pelaava LASB sekä Inssi-Divarissa pelaava M-Team ovat solmineet miesten edustusjoukkueita koskevan farmisopimuksen kaudelle 2024-2025. Farmisopimus mahdollistaa pelaajien liikuttelun seurojen edustusjoukkueiden välillä.

Me olemme etsineet sopivaa farmiseuraa jo pidemmän aikaa, myös tästä lähialueilta. Edustusjoukkueen rinki on aika iso ja osa pelaajista tarvitsee lisäminuutteja muualta. Juniori-ikäisille lisäpelejä on tarjolla omassa seurassa, mutta aikuisikäisille ei. Farmisopimus tarjoaa pelaajille loistavan mahdollisuuden kehittyä hyvätasoisessa sarjassa, kertoo LASBin valmennuspäällikkö Kai Vitie.

M-Team on tyytyväinen voidessaan yhteistyön kautta omalta osaltaan vahvistaa toimintaresurssejaan edustusjoukkueen ja vanhimpien juniori-ikäluokkiensa suhteen. Omasta puolestani toivon seurayhteistyön mahdollistavan tulevaisuudessa Päijät-Hämeen alueen pelaajille mahdollisuuden ottaa suunniteltuja ja terveitä askelia kohti huippusalibandya laadukkaan seuramme tukemana, kommentoi puolestaan M-Teamin toiminnanjohtaja Teemu Kalinainen.

Alustavasti farmisopimus kattaa kauden 24-25, mutta molemmilla seuroilla on tahtotila syventää yhteistyötä edelleen. LASB pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 20.9. Lahdessa, kun se saa vastaansa Oilersin Espoosta. M-Team puolestaan matkustaa sunnuntaina Mynämäelle, jossa vastaan astelee SBS Wirmo.