LASB kohtaa Tiikerit Suomen Cupin 6. kierroksella

seuraavaksicup_tiikerit_lasb

LASB hyppää mukaan Suomen cupin junaan Tikkurilan asemalta, kun se kohtaa kakkosdivarissa pelaavan Tiikerit torstaina. Cupissa on mukana vielä kaksitoista joukkuetta ja nyt pelattavalla 6. kierroksella liigajoukkueista mukaan tulevat nousijajoukkueet LASB ja Steelers. 7. kierroksella myös Classic, EräViikingit, Happee ja SPV liittyvät mukaan kilpailuun.

Tiikerit on aloittanut kautensa hyvin. Se on Etelä-Suomen kakkosdivarin kakkoslohkon toisena ja kauden ainoa tappio on tullut vahvasti paluuta Divariin touhuavalle Blackbirdsille. Seitsemässä ottelussa Tiikerit on osunut 56 kertaa maalipuiden väliin ja päästänyt omiin 35 palloa. Maalisuhde on plussalla mukavat 21 maalia. Tiikereiden vahvuus on pitkään yhdessä pelannut joukkue, joka vahvistui tälle kaudelle yli neljälläsadalla liigapelillä, kun Tomi Palin (Tapanilan Erä) ja Jiri Tikkanen (Tapanilan Erä, Josba) palasivat sinipaitoihin.

Joukkueen paras pistemies tällä kaudella on ollut Miika Tervonen, joka on naputellut tehoja yli kahden pisteen ottelukeskiarvolla. Tällä hetkellä kasassa on 9+7=16 tehopistettä. Tiikereiden maalivahtipari vaikuttaa tilastojen valossa tasaiselta, sillä Henri Forsblom ja Mikko Sjöholm ovat pelanneet pelit puoliksi ja molempien torjuntaprosentti on yli 83.

Suomen Cupin avaus Tikkurilassa on LASBin toinen ottelu viikon sisään ja viikonloppuna pelataan vielä kaksi lisää. Koovee kaatui sunnuntaina kypsän esityksen päätteeksi ja samaa valmennus haluaa nähdä joukkueelta myös torstaina. Härkäviikon myötä luvassa on pieniä muutoksia kokoonpanoon.

LASBin tehokkain pelaaja tällä kaudella (niin kuin monella aikaisemmallakin) on ollut Tino Nivala, jonka taso ei heilahtele, vaikka sarjatasot vaihtuvat. Tällä hetkellä tuo ihastuttava viiksiniekka on tyylitellyt kymmenessä liigapelissä tehot 9+10=19. LASBin ykkönen löysi sunnuntaina hetken hukassa olleen jyvän ja sen peli oli paikoin silmiä hivelevän kaunista katsottavaa. Tämä ei ole Tiikereiden kannalta hyvä asia.

LASB ylsi viime kaudella aina välierävaiheeseen saakka, joten joukkueen moton mukaisesti sitä lähdetään parantamaan.

Suomen cupin 6. Kierroksen ottelu Tiikerit – LASB torstaina 17.11. klo 18.30 Tikkurilan urheilutalolla

Tulospalvelu