Hämeen herruus säilyi LASBilla

tuloskuvalasb-steelers

LASB ja Steelers kamppailivat 13. kerran Hämeen herruudesta, mutta nyt ensimmäistä kertaa liigastatuksella. Ensimmäinen liigaderby ei noussut pelitapahtumiltaan suurten joukkoon, vaikka puitteet olivat jälleen kerran kunnossa.

Ottelun avauserä oli illan parasta antia. Steelers siirtyi johtoon Timo Johanssonin maalilla, mutta Jarno Mäkinen kuittasi johdon ajassa 8.32. LASB osui avauserässä vielä kertaalleen, kun Miikka Pentikäinen sai Juuso Mutikaiselta loistavan syötön maalin edessä, eikä erehtynyt. Steelers pääsi erän lopussa yrittämään tasoitusta ylivoimalla, mutta LASB- alivoima toimi näyttävästi ja piti palloa syvällä vieraiden päässä.

Toisen erän ainoa maali syntyi ajassa 24.22 Tino Nivalan toimesta ylivoimalla. Kotijoukkueella oli useita huippupaikkoja ratkaista ottelu ja mennä menojaan, mutta se ei saanut palloa Jaakko Vahtokarin selän taakse.

Kolmas erä oli pitkään hyvin samanlainen kuin toinenkin. Roope Kainulaisen ajassa 52.05 viimeistelemä 4-1 maali vaikutti jo naulaavan ottelun, mutta Steelers tuli vielä lopussa. Johansson kavensi ajassa 56.41 ja Samuli Grönfors kiepautti teräsmiehet jo maalin päähän, kun ottelua oli jäljellä 43 sekuntia. Steelers ei kuitenkaan saanut tasoitusta aikaiseksi, joten LASBille ansaittu 4-3 (2-1,1-0,1-2) voitto.

viikset1 viikset2

Suurhallin katsomoon oli saapunut kunnioitettavat 1106 katsojaa, jotka pitivät hyvin tunnelmaa yllä koko ottelun ajan. Erikoismaininta vielä heittäytymisestä niin LASB- valmennukselle kuin myös yleisöllekin. Joukkueen Movember- kampanja keräsi yli tuhannen euron hyväntekeväisyyspotin lahjoitettavaksi syöpätutkimukseen. Iso kiitos siitä!

LASBin ottelut jatkuvat heti sunnuntaina, kun se matkustaa Raumalle hyvävireisen Salban vieraaksi.