LASB D2-oranssi ylempään jatkosarjaan

D2-oranssi ylempään jatkosarjaan

LASB D2-poikien alkusarja oli tasainen. Joukkueen pelit hieman ailahtelivat. Parasta on kuitenkin se, että joukkue on oppinut nousemaan takaa-ajoasemasta voittoon. Joukkueen valmentaja Valo Tuominen sanookin olevansa ylpeä siitä, miten joukkue on kasvanut viime vuodesta. “Edellisvuonna jo yhden maalin tappioasemassa alkoi olla alistumisen tuntua joukkueessa. Ennakkoon kovaksi tiedettyjä joukkueita kunnioitettiin liikaakin.”

Uusi ilme näkyi mm. kauden avausturnauksessa, jossa LASB nousi neljän maalin tappioasemasta voittoon. Tappioita tuli kaksi, SC Urbansille sekä Nokian KRP:lle. Molemmat pelit olisivat olleet voitettavissa, mutta peli ei kulkenut halutulla tavalla. FoSu:n kanssa pelattiin kiihkeä tasapeli, niin kuin viime vuonnakin useampaan otteeseen. Voitot otettiin VesVistä, KooVeesta, LFT:stä sekä Steelers JSB:stä. Varsinkin viime mainittu ottelu oli tärkeä. Kukaan muu joukkue ei voittanut Steelersiä alkusarjassa. Ja ainahan tuo paikallisottelu tuo oman lisäjännitteensä.

Alkusarjan voittaja Steerlers nousi kilpasarjaan. Sijoille 2-4 sijoittuneet Nokian KRP, LASB ja FoSu jatkavat ylempään jatkosarjaan. Sarjaan tulevat myös kilpasarjan lohkojen viimeisille sijoille jääneet O2 Jyväskylästä sekä RSS Panthers. Toisen haastajasarjan alkusarja on vielä kesken, joten sieltä tulevista joukkueista ei vielä ole tietoa.

Ylempi jatkosarja alkaa 10.12.2016 Hämeenkoskella eli kotiturnaus on joukkueella vielä edessä.

Alkusarja