C1-pojat avasivat vihdoin pistetilinsä

Lauantaina 27.11 iltapäivällä pelatussa paikallisottelussa Iittalassa Steelersin kanssa LASB sai vihdoin avattua pistetilinsä. Ottelu lähti hämäläiseen tyyliin verkkaisesti käyntiin ja vasta viimeisillä minuuteilla pöllytettiin maaliverkkoja. LASB ensin Munnen #21 toimesta AV:llä, mutta hetimiten perään Steelers tasoittaen. Parkkinen #70 & Rinne #97 kuitenkin kampesivat erätauolle lähdettäessä LASBin 1-2 johtoon.

LASBilla oli myös hyvä ote toisen erän alkuun kun Kainulainen #10 & Mäkelä #22 järjestivät 1-3 maalin. Vire sekä maalinteko kuitenkin erästä katkesi jostain syystä LASBilla siihen ja Steelers nakutti vielä tasoihin sekä ohi 4-3:een vain 8 sekuntia tasoituksesta. Harmittavasti johtomaali merkittiin vielä omaksi maaliksi.

Kolmas erä kuitenkin alkoi LASBilla taas terävästi kun vajaan 3 minuutin kohdalla Rinne #97 & Munne #21 tasoittivat pelin 4-4:ään. Tosin erän loppuun mennessä kumpikin joukkue vuoronperään sai osumia ja niinpä jo toisen kerran LASB pääsi hakemaan ratkaisua jatkoerässä tilanteessa 7-7.

Jatkoerässä LASB sai poikkeuksellisen mahdollisuuden voittaa peli sillä Munne #21 läpiajotilanteessa joutui mailaanlöymisen takia rikotuksi Steelersin toimesta. Rankaistuslaukauksesta ei tullut kuitenkin osumaa ja jatkoerä sai jatkoa LASBin ylivoimalla. Maalitilanteita oli niin LASBillakin kuin Steelersilläkin, mutta jatkoerän päättyessä maalittomana pisteet jaettiin. Tämä oli kuitenkin tärkeä peli LASBille ja vahvasti plusmerkkinen että vihdoin 9:nnessä pelissä pistetili saatiin avattua.

Seuraava SM-sarjan peli onkin jo ensi viikon lauantaina 3.12 Hollolassa Salpahallilla jolloin Porista vastaan tulee Karhut.