B-pojat nappasi ison päänahan sunnuntaina

Sunnuntaina pelattiin PBSM -sarjan 10.ottelu kovaksi tiedettyä vastusta vastaan Hämeenkoskella.

Ottelu oli kaikinpuolin tasainen.

Ensimmäinen erä oli hienoisesti kotijoukkueen hallintaa. Toiseen erään lähdettiin parin maalin etuasemasta, mutta Classic ei sitä murehtinut vaan tuli erään kovaa. Ottelun luonne oli fyysisin tähän asti pelatuista. Kulmaväännöistä  lankesi molemmille joukkueille useampikin pariminuuttinen.

Onni Rankin pirteä peli tuotti ottelun 2-1 maalin Arran Aakkulan syötöstä.

Kolmannessa erässä vastustaja teki muutaman maalin tasavajailla ilman maalivahtia,mutta lopputulos oli kotijoukkueelle mieluinen. Voitto Classicista maistuu aina! Lopulliset lukemat LASB:lle 10-6.

Valmentajan raportti ottelusta

Ottelupöytäkirja

Sarjataulukossa kivuttiin pari sijaa ja kärkytään kuudensina OLS:n ja Welhojen kannoilla 10:llä pisteellä. Molempia joukkueita vastaan saadaan pelata vielä ennen joulutaukoa.

Seuraava kotiottelu on jo lauantaina 10.12. klo 17 Lammilla. Vastaan asettuu tuolloin Tiikerit.

B- pojat kiittää Classicia ottelusta ja toivottaa koko valtakunnalle mitä hienointa juhlapäivää,