Happee askeleen edellä Jyväskylässä – Peter Kotilainen oli pitelemätön

tuloskuvaHAPPEE-LASB

Happee ja LASB kohtasivat salibandyliigan ottelussa Jyväskylässä sunnuntaina. Kotijoukkue oli koko ottelun askeleen edellä ja kuittasi voiton ansaitusti lukemin 8-6 (2-1, 3-1, 3-4).

LASB saapui Jyväskylän monitoimitalolle lauantainen KrP- voitto takataskussaan, mutta ottelun avauserään asti se ei enää kantanut. Todella kovassa vireessä oleva Peter Kotilainen kohautti monnarin lähes 900- päistä yleisöä ensimmäisen kerran 56 sekunnin kohdalla ja siirsi Happeen 1-0 johtoon. Tino Nivala tasoitti ajassa 7.27 Roope Kainulaisen syötöstä, mutta Kotilainen oli pahanteossa jälleen ajassa 15.31, tällä kertaa ylivoimalla. Vaikka ensimmäinen erä päättyi varsin tasaisissa merkeissä, olisi Happee voinut huolellisemmalla viimeistelyllä ratkaista pelin edukseen.

Toisessa erässä Happee sitten osui ja se johti ottelua jo 5-1, kun reilu 28 minuuttia oli pelattu. Pirteällä pelipäällä ollut Heikki Hätönen onnistui kaventamaan tilanteeksi 5-2, mutta sen lähemmäksi LASB ei päässyt, vaikka se sai erän loppuun vielä kaksi ylivoimamahdollisuuttakin.

Kolmanteen erään askiin saatiin paremmalla taisteluilmeellä varustettu LASB, joka valmennuksen palopuheen saattelemana onnistuikin nousemaan maalin päähän. Hätönen tyylitteli heti erän alkuun 5-3 kavennuksen, jonka kuitenkin Happeen Joonas Kaasalainen kuittasi kolme minuuttia myöhemmin. Rasmus ja Roope Kainulainen toivat vieraat maalin päähän peräkkäisissä vaihdoissa, mutta tasoihin asti kiri ei riittänyt. Happee onnistui erän lopussa kolmesti ja LASB Matti Korhosen toimesta kerran, joten jyväskyläläisille ansaittu voitto.

LASBin ykkönen oli tänään vahva. Hätönen kirjautti tehot 2+1 ja LASBin Tupla- pelaaja Tino Nivala 1+2. Happeen Peter Kotilainen oli täysin pitelemätön ja kasvatti pörssejään 3+1 tehoilla. Ottelun jälkeen LASBin kopissa useampikin pelaaja ja valmentaja käyttivät puheenvuoroja, joiden sisältö oli varsin yksinkertainen – on aika vetää päälle työhaalarit, pitää huoli siitä että pienetkin asiat tehdään oikomatta oikein ja palataan voittojen tielle.

Ottelun tilastot