Vaikeimman kautta voitto LASB:lle. Elmo tehtaili näytöstyyliin.

LASB:n B- pojat keräsivät tärkeät kotivoittopisteet plakkariinsa Hakkalassa EräViikingeiltä.

Ottelussa kuljettiin komanteen erään vierasjoukkueen peesissä.

Ennen ottelua tavoitetttiin valmentaja Ahola, jolta kyseltiin joukkueen aseista voittopeliin. Nette kommentoi siihen tarvittavan puhtaan 60-minuuttisen pelin ja maalinteon. Maalien teko jäi vaikeaksi ja ykköskentän vastuulle. Jäähyjäkin sateli liikaa ja vastustaja rokotti niistä kahden maalin verran.

Ottelun ratkaisu ja käänne tapahtui kotijoukkueelle,kun kolmannen erän loppupuoliskolla Tolonen laukoi siirretyn rangaistuksen aikana YV.llä tasoituksen 5-5:een. Ottelun lopussa kotijoukkue sai jäähyn ja elettiin tuskaisia sekunteja,kunnes ajassa 58:21 Lavonen laukoi alivoimamaalin ja ottelun loppulukemiksi 6-5.

Tärkeät pisteet kotiin ja erityismaininnat ykkösen kentälle sekä maalilla huikeita torjuntoja esittäneelle Wili Hämäläiselle, 28 torjuntaa.

Viikon päästä joukkue matkaa Tampereelle jolloin isäntänä on KooVee.

Ottelun tilastot

Valmennuksen raportointi ottelusta

Joukkue sarjataulukossa kuudentena.