LASB avaa kilpajoukkueiden valmentajahaun, seurastrategian pääpaino pelaaja- ja valmentajapolussa sekä tyttösäbässä

LASB on luonut seurastrategian, jonka painopistealueita ovat vahva panostus pelaaja- ja valmentajapolkuun, tyttösalibandyn kehittäminen seuran toiminta- alueella sekä kilpajoukkueiden menestys pitkällä aikavälillä. Tekemisen keskiössä on laatu, jonka eteen seurassa tehdään hartiavoimin töitä.

– Meillä on kova halu luoda seuraan paitsi selkeä pelaajapolku, myös laadukas sellainen. Sitä seuraamalla pelaajilla on mahdollisuus kehittyä ja toivottavasti osa heistä sen polun päässä löytää itsensä LASBin edustusjoukkueista ja loput lajin parista harrastajina, valmentajina ja muina toimijoina. Käynnistämme myös tyttösäbäprojektin, jonka tarkoitus on lisätä tyttöjen harrastajamäärää seurassa. Salibandy sopii lajina hyvin myös tytöille, joten on aika laittaa haalarit päälle ja alkaa hommiin sen suhteen, kommentoi valmennuspäällikkö Kalle Tyrkäs.

Osana seurastrategiaa ja vastatakseen pelaajamäärien kasvuun LASB avaa valmentajahaun A-, B-, ja C- ikäisten juniorijoukkueiden osalta. Haun tarkoituksena on löytää jokaiselle juniorijoukkueelle sen vaatimuksia vastaava valmentaja. Valmentajapaikkoja voivat hakea valmentajat niin seuran sisältä kuin ulkoakin. Valmentajien valinnasta vastaa valmennuspäällikkö.

– Pelaajapolun lisäksi olemme alkaneet puhua seurassa myös valmentajapolusta. Ajatuksena on luoda seuraan riittävä määrä valmentajia, kouluttaa heitä ja mahdollistaa siten mahdollisimman laadukasta valmennusta junioripelaajille. Haluamme auttaa motivoituneita valmentajia eteenpäin urallaan. Nyt käynnistyvä valmentajahaku on osa prosessia, eikä sitä pidä ymmärtää väärin. Tehtäviin voivat hakea kaikki valmentajat – ne jotka seurassa jo toimivat sekä ne, jotka haluavat liittyä mukaan kasvavaan ja eteenpäin pyrkivään seuraan. Tärkeintä on löytää jokaiselle valmentajalle oikea pesti, Tyrkäs jatkoi.

Valmentajahaku päättyy 19.2.2017

 

LASB hakee päävalmentajia poikien/ tyttöjen A, B ja C-junioreille kaudelle 2017-2018. Tarkoituksenamme on tarjota alueellamme parasta, laadukasta ja tavoitteittemme mukaista valmennusta.

Tehtävässäsi vastaat mm:
– Poikien/ tyttöjen A, B ja C ikäluokkien kilpajoukkuetoiminnasta, toiminnan suunnittelusta sekä valmennuksen johtamisesta ja toteutuksesta tiimisi kanssa. Raportoit tehtävästä suoraan valmennuspäällikölle.

Meiltä saat:

– hyvin organisoidun seuran ja vahvan tuen 

– jatkuvan valmennus – ja junioripäällikön tuen

– erinomaisen sisäisen valmentajakoulutuksen sekä tarvittaessa lajiliiton valmentajakoulutukset

Odotamme sinulta:

– olet vuorovaikutustaitoinen ja positiivinen

– olet halukas kehittämään itseäsi valmentajana ja kasvattajana

– olet tehtävässäsi jämäkkä, oikeudenmukainen ja ymmärrät vastuusi

– olet uudistushaluinen valmentaja

– salibandyliiton koulutukset katsotaan eduksi

 

Tiedustelut: Kalle Tyrkäs p.0400 711 031

Hakemukset: kalle.tyrkas@lasb.fi