LASB taipui runkosarjan päätöksessä TPS:lle

Salibandyliigan runkosarja päättyi vaiheikkaan ja yllätyksellisen ottelukierroksen jälkeen keskiviikkona. LASB kohtasi runkosarjan neljänneksi sijoittuneen TPS:n Elenia Areenalla, mutta joutui tunnustamaan vieraat paremmiksi lukemin 5-6 (0-1,3-3,2-2).

LASBin osalta ottelu oli nousujohteinen, eikä pistejako tai oranssien voittokaan olisi ollut huutava vääryys. TPS näytti kuitenkin eron liigan kärjen ja hännän välillä ja keskiviikkona sitä oli maalin verran.

LASBin tehokkain oli ottelun parhaana palkittu Justus Kainulainen, joka herkutteli neljän maalin ja yhden syötön verran. Isoveli Rasmus viimeisteli kerran ja syötti kaksi. Heikki Hätönen sai ottelussa 5+20 minuutin rangaistuksen ja on sivussa vähintään yhden ottelun. TPS- ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus löytyy alta.

LASB ja Rauman Salba aloittavat play out sarjansa Raumalla lauantaina 18.3. ja seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 19.3. Lahden suurhallissa. Play out sarjan tarkempi aikataulu julkaistaan heti kun se valmistuu.

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=y_-fVTAzShA” ]