B-poikien runkosarja päättyy tänään Hakkalassa TPS-otteluun

Tänään lauantaina vihelletään klo 17 käyntiin viimeinen B-poikien sm-runkosarjaottelu kutkuttavissa merkeissä. Kotijoukkue varmisti viime viikonloppuna suoran playoff-paikan kuuden joukossa Tampereella. Suurimmat paineet on siis poissa käsistä.

Tämänpäiväiseen otteluun sisältyy kumminkin panosta,sillä TPS kolkuttelee kannoilla neljäntenä ja hamuaa sekin ylempää sijaa LASB:lta. TPS:llä on viimeisten 10 ottelun sarjaan mahtunut vain 4 voitokasta ottelua. LASB:n tilastot näyttävät hieman paremmilta.

Syksyisen kohtaamisen pisteet jäivät Turkuun hyvästä LASB:n pelivireestä huolimatta. Moni asia ottelussa jäi kaivertamaan mieltä ja näinollen tänään mitataan toivottavasti tuomareiden hyvällä ja tasavertaisella pelillä ottelun herruus.

Joukkkue on treenannut hyvällä jalalla ja tänään porkkanakattilassa onkin areenalla mitä motivoitunein veljessarja. Oranssipaidoissa tottakai.

Edustus pelaa sekin tärkeän pelin tänään Raumalla.

Huikeeta pelipäivää pukkaa,joten kannattaa olla vähintäänkin tulospalveluyhteydessä.

Hakkalaan on ilmainen sisäänpääsy ja ottelun väliajalla voi kokeilla onneansa onnenpyörässä. Puffetti palvelee ja ilmiömäinen Aakkula on äänessä.

Tervetuloa!

Valmennuksen ennakko ottelusta