Pojat BSM, Runkosarjan viidensinä pudotuspeleihin

Lauantain ottelun alkaessa toiveet olivat korkealla, vaikka lähtöasetelmat tiedettiin.

Loppukaudesta edustus on tarvinnut rosteriinsa parhaat pelaajamme ,jolloin työtä on pitänyt tehdä niska-hartiavoimin sillä mitä on käytössä, tilanteiden muuttuessa pienelläkin hälyytyksellä. Edustusjoukkueen tastelu liigapaikan säilymisestä on tärkeää ja siihen on koko seuran annettava parhaansa.

 Aina ihmismieli haluaa jossitella, ja tässäkin tilanteessa, jos TPS olisi jättänyt Juutinsa kotiin,olisi lopputulos voinut olla toinen. Hatunnosto pelaajalle, jonka 4+1 tehot olivat päivän näyttävin suoritus. Kovaa työtä, ja kiitosta on siis annettava niille pelaajille jotka ovat Elmoa ja Jonia joutuneet ja päässeet paikkaamaan. Ymmärrettävää on myös sekin,ettei Justusta ole liiemmin pelissämme näkynyt. Sellaisilla tehoilla on kaveri esiintynyt liigassa.

 Lauantaina homman hoisi hienolla asenteella Artun kaveriksi nostettu Mappe.

Runkosarja päättyi viidenteen sijaan ja se on ihan kelpo tulos.Viimeiset ajat ollaan kyllä joukkueena venytty hienosti ja ylpeitäollaan pojista, että suora pudotuspelipaikka on taskussa, sillä tälläkaudella se ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Kovia ryhmiälähti nyt kesälomille, joten ollaan ylpeitä, että pelit jatkuu.

Kommentoi valmentaja Manninen ottelun jälkeen.

Pudotusperlit alkavat parin viikon päästä. Tuolloin on edustuksenkin playoutit ohi ja  saamme lainapoikamme, ehkä jopa Justuksenkin  takaisin B-rosteriin. Treenit jatkuu ja tappiosta huolimatta pojilla ihan hyvä fiilis. Kun on parhaansa tehnyt, ei voi jäädä rämpimään itsesäälissä,vaan se on työtä-työtä ja satanen lasiin. Kauden kovin on vasta edessä.

Ottelun lopputulos 2-9, Molemmat maalit parille Arttu (2), Mappe (0+2)