B-poikien puolivälieräpariksi varmistui Steelers

Tulevan viikonlopun Hämeen kovin säbärutistus käydään Steelersin ja LASB:n välillä B-poikien SM-sarjan puolivälieräotteluissa. Steelers oli runkosarjan neljäs ja joutui nappaamaan parikseen jäljelle jääneen joukkueen  LASB-EVi-NST-NokiaKrP -ryhmästä.

Muut otteluparit ovat siis Classic- Nokia, Oilers-NST ja TPS-EVi. Divarista teki komean nousun NST ja Nokia mitalitaistoihin.

LASB:n ja Steelersin väliset ottelut aloitetaan Iittalassa 1.4. josta siirrytään 2.4.kotiotteluun. Vielä on vahvistusta vaille,missä kotipelit pelataan,mutta missä tahansa pelataankin, katsomot täyttynevät LASB:n kannattajista. Näiden otteluparien voittajat etenevät välieriin. Kahdella voitolla ollaan siis jo neljän joukossa. Mahdollinen kolmas ottelupäivä on 4.4.

Maanantaina joukkue virittäytyi playoff-tunnelmiin Tuulosessa. Työrukkaset jaettiin pelaajille ja sehän tarkoittaa ,että tästä eteenpäin pakerretaan täysillä. Neten,Karin ja Petrin lisäksi joukkuetta oli jututtamassa myös valmennuspäällikkö Kalle Tyrkäs ja Kai Vitie.

B-pojat onnittelee liigajoukkuetta edustuspaikasta salibandyn eliittitasolla ja toivoo näkevänsä salibandyväkeä kannustamassa kauden kovinta juniorijoukkuetta,LASBn B-poikia kohti finaalia.

Valmennuksen ennakko tulevasta