LASB avasi harjoitusottelut pirteästi

LASB ja tamperelainen Koovee kohtasivat sunnuntaina harjoitusottelussa Lahden Suurhallissa. Ottelu oli kummankin joukkueen ensimmäinen harjoitusottelu tällä kaudella, joka näkyi, yllättävää kyllä, varsin vähän kaukalossa.

Ottelun avauserä oli maaliton, kotijoukkue LASBin viedessä hienokseltaan peliä. Toisessa erässä nähtiin kaksi osumaa, kun ensin Perttu Koljonen käytti LASBin pallonmenetyksestä syntyneen paikan hyväkseen ja Miikka Pentikäinen tasoitti ottelun erän lopussa tulisella lyöntilaukauksella aivan maalin yläkulmaan.

Kolmannessa erässä näytti, että LASB karkaa voittoon Rasmus Kainulaisen kahdella maalilla, mutta Koovee kampesi pelin tasoihin Samuli Salomaan ja Riku Reunamäen toimesta. Neljällä neljää vastaan pelattua jatkoaikaa ehti kulua reilu kolme minuuttia ennen kuin vahvan ottelun pelannut Tuure Ailio löysi Rasmus Kainulaisen Koovee- maalin takatolpilta ja Rasmus sinetöi illan kolmannensa ja hattutempun.

LASB vei myös ottelun jälkeen lauotun rankkarikisan lukemin 3-1.

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=x9wuVIm9TCI” ]