Miesten edustuksen harjoitusottelut jatkuvat Steelersin vieraana

LASBin miesten edustusjoukkue kohtaa paikallisvastustaja Steelersin toistamiseen harjoitusottelun merkeissä, kun joukkueet ottavat mittaa toisistaan Hämeenlinnan Elenia Areenalla tulevana lauantaina. Salibandyväen lähes varmana pudotuspelijoukkueena pitämä Steelers on ollut harjoitusotteluissaan vahva.

Steelers on pelannut kolme harjoitusottelua, joista se on voittanut kaksi. Ainoa tappio tuli ensimmäisessä harjoitusottelussa Espoossa, jossa Oilers tukisti hämeenlinnalaisia lukemin 8-2. Kaksi viikkoa sitten LASB ja Koovee antautuivat teräsmiesten käsittelyssä, kun ensin Steelers haki vierasvoiton Hakkalasta lukemin 6-7 sekä Tampereelta lukemin 2-6.

Nähtäväksi jää kohtaako Steelersiä nykyään edustava Heikki Hätönen vanhan seuransa jo harjoitusotteluissa vai istuttaako valmentaja Jussi Sihvonen miestä penkillä.

LASB avasi harjoitusottelunsa voitolla Kooveesta elokuun alussa, mutta kärsi edellä mainitun tappion Steelersille sekä varsin rikkonaisella ryhmällä Nokian KrP:lle.

Joukkue on kärsinyt loukkaantumishuolista harjoitusotteluissaan ja kärsii niistä edelleen. Lauantain ottelusta varmuudella sivussa ovat Justus Kainulainen sekä Matti Korhonen. Vahvaa läpimurtoa miesten tasolle tekevä Julius Lehto matkustaa B- poikien SM- jatkokarsintaan, eikä ole edustusjoukkueen käytettävissä.

Steelers – LASB Elenia Areenalla lauantaina 26.8. klo 17

HUOM! Steelers ottaa harjoitusottelusta pääsymaksun. Aikuisten lippu maksaa viisi euroa ja lasten kaksi euroa.