LASBille vähämaalinen, mutta tärkeä avausvoitto

LASB ja kuopiolainen SB Welhot väänsivät todella tasaväkisen ja todella vähämaalisen ottelun Lahden Suurhallissa sunnuntaina. Ottelu venyi maalittomassa tasatilanteessa aivan ottelun loppuhetkille saakka, kunnes Miikka Pentikäinen vapautti lahtelaiset 1-0 voittomaalillaan.

Voitto oli LASBin ensimmäinen kauden 2017-2018 salibandyliigassa ja se tuli pienestä maalimäärästä huolimatta varsin ansaitusti. Nollapelin kirjauttaneelle Kaapo Kettuselle kertyi ottelussa yhdeksän torjuntaa, kun virkaveli Petri Lesch venyi pallon tielle yhteensä 18 kertaa.

LASB pelaa seuraavan ottelunsa jo torstaina, kun se kohtaa Nokian KrP:n Raholassa. Elisa Viihde näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Ottelun tilastot

ESS:n uutinen

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=KmFeOHR5Fmc” ]