LASB oranssi 04 uusin eväin kauteen

LASB 04 oranssi sai tälle kaudelle uuden valmentajan Ilkka Heikkisen. Ilkka pelaa itse Kosken Dynamossa puolustajana ja opiskelee Vierumäen Urheiluopistolla liikunnan ohjaajaksi. Aisaparikseen hän sai Harri Karhun, joka jo viime kaudella oli joukkueen peleissä mukana vastaten puolustajien peluuttamisesta. Harri tunnetaan niin pesäpallo- kuin salibandypiireissäkin. Joukkue otti ilolla vastaan uudet valmentajansa.

Joukkue koki muutamia muitakin muutoksia. Kaksi pelaajaa lopetti pelaamisen kokonaan ja Viljami Sipinen muutti Kuopioon ja siirtyi pelaamaan Welhoihin. Uutena pelaajana joukkueeseen tuli vanha tuttu Joonas Hietanen, jonka kanssa useampikin joukkueen pojista oli pelannut aikanaan Päijät-Hämeen lähiliigaa. Joonas toi puolustukseen kaivattua lisävoimaa.

Muutoin joukkueen pelaajat ja taustahenkilöt pysyivät samoina. Joukkueen huoltajana ja “virallisena pipien puhaltajana” toimii Teemu Rantanen. Joukkueen raha-asioista sekä toimitsijoista kotiturnauksissa vastaa Terhi Riihilahti, kanttiinivastaavana kotiturnauksissa toimii Tarja Saarela ja joukkueenjohtajana Maarit Rajamäki-Kivi. Joukkueen vanhemmilla on aktiivinen ote tekemiseen ja joukkueen valmennus ja pelaajat voivatkin rauhassa keskittyä pelaamiseen ja harjoitteluun.

Kuluvalla kaudella LASB 04 oranssi pelaa Sisä-Suomen haastajasarjassa tavoitteenaan alkusarjan voitto ja sitä mukaa pääsy kilpasarjan aluejatkosarjaan.