LASB kukisti Happeen

LASB otti sunnuntaina toisen voiton peräkkäin, kun se kukisti Jyväskylän Happeen lukemin 10-5. LASBin vahva kolmas erä ei jättänyt vierailijoille sanan sijaa.

571 silmäparia todisti LASBin voittoa Happeesta Lahti Energia –areenalla sunnuntaina. Ensimmäinen- ja toinen erä menivät melko tasatahtia molempien luodessa maalipaikkoja. Jälleen loistavasti pelannut LASB maalivahti Kaapo Kettunen piti oransseja ajoittain pystyssä. Toiselle erätauolle siirryttiin 4-3 kotijohdossa. Kolmannessa erässä LASB laittoi isoa vaihdetta silmään ja teki viiteen minuuttiin viisi maalia. Tehohetken jälkeen Happee onnistui kahdesti kaventamaan eroa, kunnes Rasmus Kainulainen löi loppulukemat 10-5 Happeen tyhjään maaliin.

-Pelattiin rohkeasti omaa peliä, mikä tuotti suotuisan lopputuloksen, kommentoi ottelua päävalmentaja Teemu Varis

LASBin maaleista vastasivat hattutempun viimeistellyt Justus Kainulainen. Tuure Ailio onnistui kahdesti. Miikka Pentikäinen, Roope Kainulainen, Matti Korhonen, Elmo Lavonen sekä Rasmus Kainulainen iskivät jokainen maalin mieheen. Joonatan Surakka kirjautti tehot 0+3.

LASB jatkaa pelejään keskiviikkona Turussa TPS:n vieraana

Seuraava kotiottelu pelataan Lahti Energia –areenalla 11.11 kello 17:00, kun vieraaksi saapuu Indians Espoosta.

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=9OEfIVvs3MI” ]