TPS kampesi päätöserässä voittoon

LASB vieraili Turun Marli Areenalla 95-vuotiaan TPS:n vieraana. Ennen ottelua juhlittiin TPS:n 95-vuotis syntymäpäiviä, ja juhlat jatkuivat ottelun jälkeen, kun TPS kukisti LASBin lukemin 6-5.  

Ottelu alkoi sähäkästi, kun Jaakko Hautamäki ohjasi maalin edestä TPS:n 1-0 johtoon jo ottelun toisella peliminuutilla. Ensimmäisen erän toinen puolikas tarjoili 1320-päiselle yleisölle viihdettä kerrakseen, kun joukkueet tehtailivat viiteen minuuttiin yhteensä kuusi maalia. Erätauolle siirryttiin TPS:n 4-3 johdossa. Toinen erä oli melko tasainen ja erän molemmista maaleista vastasi vierailija LASB. Kolmanteen erään kaikki muuttui, kun TPS paransi omaa peliään ja LASB menetti otteen peliin lähes täysin. TPS tasoitti ottelun viimeisen erän puolessa välissä, ja löi viimeisen naulan arkkuun ajassa 58.40. Molemmista maaleista vastasi hattutempun saalistanut Jani Hyytiäinen. LASB yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia, muttei päässyt tolppaa lähemmäksi. 

LASBin maaleista vastasivat Justus Kainulainen ja Joonatan Surakka iskien kaksi maalia mieheen, sekä Matti Korhonen kertaalleen. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat myös hienon ottelun. 

LASB pelaa seuraavan ottelunsa maanantaina Espoossa Oilersin vieraana. Ottelussa on sarjapisteiden lisäksi panoksena jatkopaikka Suomen Cupissa. Ottelu alkaa kello 18:30 ja on nähtävissä Elisa Viihde- ja Fanseat palveluiden kautta. 

Ottelun tilastot

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=A3VBotkvYdk” ]

 

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=bpyAN3vUkkY” ]