Miehet matkustavat Ouluun

LASBin miesten edustusjoukkue jatkaa liigaotteluitaan viime sunnuntain Cup- pettymyksen jälkeen Oulussa. Jaossa on tärkeitä pisteitä, sillä OLS on sarjataulukossa oransseja pari sijaa alempana kahdentenatoista.

OLS:n puolesta tuskin lyötiin mestaruusvetoja kauden alla, mutta joukkue on suoriutunut liigan nuorimman päävalmentajan alaisuudessa alkukaudesta hyvin. Kasassa on kahdeksan pistettä kymmenestä ottelusta ja vyöllä mm. Nokian KrP:n ja EräViikinkien päänahat. Sunnuntain otteluun joukkue saapuu aavistuksen rikkonaisena, kun sen ykkössentteri Antti Nieminen on sivussa.

Pääkallo povaa ottelusta tasaista ja kahden hyvän alkukauden pelanneen maalivahdin taistelua.

– Tässä oli pelitön viikko alla. Olemme saaneet harjoitella ja valmistautua hyvin, sekä parannella pikkuvammoja pois. Ehdittiinhän me pikkujoulutkin porukalla viettää! Hyvillä fiiliksillä mennään, reeneissä on meininki ja tekeminen ollut hyvää ja ukot on iskussa. Kyllä nyt on kova tunne, että sunnuntaina saadaan tuo orastava maalinteko-ongelmakin poljettua suohon ja ketsuppipullo tärähtää useammalla ukolla auki. Haiskahtaa siis vahvasti kotivoitolta, ennakoi OLS:n maalivahti Ville Mestari joukkueen kotisivujen ennakossa.

LASB kyykkäsi pahoin kaksi viikkoa sitten, kun se kärsi tappiot sekä Steelersille Lahdessa että SPV:lle Seinäjoella. Kumpikin joukkue pelasi äärimmäisen passiivisesti ja onnistui luomaan riittävästi paikkoja maalien luomiseksi. Varsinkin Seinäjoella oransseilla meni sormi suuhun, eikä pallollisesta pelistä tullut mitään. Valmennus on hakenut ratkaisuja omilla pienillä muutoksilla, joten odotettavissa on parempaa.

LASB pääsee Ouluun lähes parhaalla kokoonpanollaan. Viimeisistä otteluista vammojen vuoksi sivussa ollut Lauri Palvaila huilaa myös sunnuntaina, mutta on hyvää vauhtia kuntoutumassa ja vuodenvaihteessa todennäköisesti jo mukana joukkueen vahvuudessa. Erittäin vahvan alkukauden torjunut Kaapo Kettunen saanee vastuuta myös Oulussa.

OLS – LASB Oulun Kastellissa sunnuntaina 3.12. klo 18

Ottelu on katsottavissa Veikkaus TV:stä.

OLS:n ennakko

Pääkallon ennakko