OLS venytti LASBin tappioputken kolmeen otteluun

OLS oli tyly vieras LASBille sunnuntaina miesten salibandyliigan ottelussa Oulussa ja vei tärkeät pisteet lukemin 3-1. Tappio oli LASBille kolmas putkeen, kun taas OLS puolestaan nappasi toisen peräkkäisen voittonsa salibandyliigassa.

Sunnuntain ottelu oli varsin klassinen maalin peli, joka olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen. Kumpikin joukkue loi riittävästi maalipaikkoja, mutta vain kotijoukkue käytti ne riittävällä tarkkudella hyväkseen. Ottelun avausmaalista vasta OLS ajassa 16.08, kun Tatu Kiipeli onnistui ohittamaan Kaapo Kettusen. Kiipelin osuma jäi avauserän ainoaksi tilastomerkinnäksi.

Toisessa erässä OLS kasvatti johtonsa jo kahteen maaliin, kun Petri Niemelä kuritti LASBia oman pään pallonmenetyksestä. Justus Kainulaisen ajassa 30.56 laukoma 2-1 kavennus jäi lahtelaisten ainoaksi osumaksi, sillä varsin vähämaalisen kamppailun viimeisen maalin laukoi jälleen Kiipeli kolmannen erän puolivälissä. Ottelun lopussa LASB otti vielä Kettusen pois maalilta ja yritti kavennusta kuudella viittä vastaan, mutta ei onnistunut.

LASB pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina 10.12. Lahdessa, kun se kohtaa viime kevään finalistin EräViikingit.

Ottelun tilastot

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=8wRWHz68XB4&t=245s” ]