LASB haki suurinumeroisen voiton Kuopiosta

LASB onnistui katkaisemaan tappioputkensa hienon esityksen seurauksena Kuopiossa SB Welhojen vieraana. Keskiviikkoillan kamppailu päättyi oranssien 2-9 voittoon.

LASB oli ottelun alusta alkaen energinen ja peli eteni vieraitten hallitessa palloa. Ensimmäisen erän LASB- maaleista vastasivat Aki Syrjälä näyttävällä coast to coast alivoimaosumallaan, sekä Atte Savolainen. Molemmille maalit olivat liigauran ensimmäiset. Welhot onnistuivat kertaalleen ylivoimalla.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali. Hienon vastahyökkäyksen päätteeksi Vili Näveri pääsi lyömään pallon aivan maaliviivalta Welhojen verkkoon, ja kirjautti samalla jo illan kolmannen tehopisteensä.

Viimeisen erän ensimmäisen kymmenen minuutin aikana ei tilastoihin merkintöjä tullut. Ajassa 50:32 alkoi Kainulaisten ilotulitus, kun Justus ja Rasmus hurjastelivat hattutemput mieheen vaivaisessa seitsemässä minuutissa. Welhot onnistuivat vielä ottelun loppuhetkillä kaunistelemaan numeroita ylivoimalla. Kaapo Kettunen oli maalinsuulla jälleen vakuuttava.

Kauaa ei LASB kerkeä hengähtämään, kun jo perjantaina se saa vieraakseen hallitsevan Suomen mestarin, kun Tampereen Classic saapuu Lahti Energia -areenalle.

LASB – Classic Lahti Energia -areenalla perjantaina 15.12 kello 18:30. Tervetuloa!

Ottelutilastot

Welhojen otteluraportti

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=lOAf-K5Npno” ]

 

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=V8HNa9cP8pk” ]