Vuosi alkaa tuplalla – kotona vastassa Salba

LASBin osalta vuosi 2018 alkaa tuplaviikonlopulla. Viikonvaihteen ensimmäinen koitos pelataan Lahdessa, kun viime vuoden Playouteista tuttu Rauman Salba saapuu LASBin vieraaksi. Sunnuntaina joukkue matkustaa Tampereelle Kooveen vieraaksi.

Salban kausi ei ole mennyt aivan odotusten mukaisesti. Hyviä hankintoja täksi kaudeksi tehneet raumalaiset löytyvät tällä hetkellä sarjan peränpitäjän paikalta. Salba on kärsinyt valitettavan monista loukkaantumisista läpi koko kauden. Joukkueen pistepörssiä johtaa Jani Lehtoniemi tehoin 16+6. Joukkueen kirkkain tähti lienee silti täksi kaudeksi EräViikingeistä kotiin palannut Janne Hyvönen. Ottelu on myös Salballe kuluvan vuoden ensimmäinen. 

 

LASB on raketit ampunut ja palannut arkeen. Terveystilanne näyttää hyvältä ja erityisen ilahduttavaa on ollut polvioperaatiosta kuntoutuvan Lauri Palvailan palaaminen oranssien harjoitusvahvuuteen. Aivan täydessä pelikunnossa Palvaila vielä viikonloppuna tuskin on.  

-Hyvillä mielin lähdetään Salba kamppailuun. Tuloksellisesti edelliset pelit eivät ole menneet kovin hyvin, mutta ollaan kuitenkin pelattu ihan hyvin. Paikoista täytyy laittaa palloa pussiin ja puolustetaan omalla tasolla niin pisteet jäävät Lahteen, kommentoi tulevaa ottelua LASBin Matti Korhonen.

LASB – Salba Lahti Energia- areenalla lauantaina 13.1. klo 17. Tervetuloa!