LASB-TPS lauantaina Lahdessa

LASB jatkaa pelejään lauantaina, kun vahvasti playoffeihin matkalla oleva TPS vierailee Lahdessa. TPS kukisti LASBin syksyllä Turussa lukemin 6-5 

TPS löytyy tällä hetkellä sarjataulukossa kuudennelta sijalta. Joukkueen vahvuudet löytyvät puolustuspäästä, mutta tulivoimaa löytyy myös. TPS puolustus on maajoukkuepuolustaja Lauri Stenforsin johdolla liigan fyysisimpiä, ellei jopa fyysisin. Viimeisenä lukkona toimii kenties Salibandyliigan paras maalivahti Pyry Luukkonen. Turkulaisten pistepörssiä johtaa Jani Hyytiäinen tehoin 14+12=26. TPS on saavuttanut viimeisestä neljästä pelistä kolme pistettä, viimeisimpänä kotitappio Happeelle lukemin 1-7. 

-Meillä muutama vaikea peli alla ja saadaan aika nollista lähteä rakentamaan LASBia vastaan. Happee peli yritettiin unohtaa mahdollisimman nopeasti ja palattiin perus asioiden pariin! Viikolla puhutut ja harjoitellut asiat pitää saada näkymään lauantain matsissa. Vahva luotto jengiin, että jokaisella halu näyttää millä tasolla oikeasti pystyy pelaamaan. Viimeisiä näytön paikkoja jokaiselle ennen kevättä, kommentoi TPS kapteeni Olli Laine LASB ottelua.  

 

LASB lähtee TPS:n tavoin kääntämään kelkkaa pieleen menneen Oilers ottelun jälkeen. Joukkueen terveystilanne näyttää hyvältä, ja viime pelissä PR3:sen saaneen Kaapo Kettusen pitäisi olla ainoa poissaolija. Maalinsuulta löytyy jompikumpi LASBin B-juniorit viime kaudella SM-kultaan torjuneista maalivahdeista, eli Verneri Weckman tai Wili Hämäläinen. Weckman kirjautti ensimmäiset liigaminuuttinsa Oilers ottelussa, ja hoiti leiviskänsä hyvin. 

-Hyvillä ja rennoin mielin lähdetään pitämään hauskaa. Nautitaan yhdessä elämästä taas upeana lauantai-iltana, kommentoi hyvässä iskussa oleva LASBin Tupla pelaaja Rasmus Kainulainen.

LASB-TPS ottelun alla seura kiinnittää Hall of Fameen ensimmäisen henkilön ja ensimmäisen joukkueen. Ottelu alkaa Lahti Energia- areenalla klo 17 ja juhlallisuudet hetkeä aikaisemmin.