LASB matkustaa Indiansin vieraaksi

LASB palaa maaottelutauolta tositoimiin viikonloppuna, kun se kohtaa molemmat Espoon salibandy- ylpeydet, Indiansin ja Oilersin. Perjantaina Oranssit matkaavat Indiansin vieraaksi ja lauantaina Oilers saapuu Lahteen.  

Indiansin kausi on ollut pirteä. Joukkue majailee sarjataulukossa mukavasti viidentenä. Indiansin pelaajamateriaali ei ole missään nimessä Salibandyliigan laajimpia, mutta sitäkin laadukkaampi. Heimon ehdoton syömähammas on joukkueen ykkösvitja, mistä jopa neljä pelaajaa edusti Suomea viime viikon MM-karsinnoissa. Indiansin pistepörssiä johtaa kapteeni Valtteri Kainulainen mukavilla 38 tehopisteellä. Indians teurasti edellisessä ottelussaan Salibandyliigan kestomenestyjä SPV:n 12-4, mikä kertoo omaa kieltään joukkueen vaarallisuudesta. Maalinsuulla torjuntavastuuta on kantanut kahta ottelua lukuun ottamatta Mikko Kirvesniemi 

-Tärkeä peli molemmille. Molemmat kaipaavat pisteitä, joten tiukkaa vääntöä ja kovaa nälvimistä luvassa. Varmasti aika vauhdikasta päästä päähän peliä, kun molemmilta löytyy paljon taitavia ja nopeita pelaajia. Viime matsista jäi pahasti hampaankoloon, niin kiva päästä maksamaan kalavelkoja, kommentoi maajoukkuepaikkansa vakiinnuttanut Heimon ykkössentteri Aaro Astala. 

  

 LASB lähtee Espooseen mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa. Oranssit ovat kahden viikon tauon aikana kärsineet pienistä sairasteluista, mutta tauti alkaa olla selätetty, ja terveystilanne näyttää hyvältä.  LASB voitti joukkueiden välisen taiston syksyllä lukemin 6-5. Joukkue tietää Indiansin vahvuudet, ja lääkkeet niiden torjumiseen toimivat syksyllä Lahdessa hyvin.  

-Inkkareilla on taitavia yksilöitä ja erittäin kova ykköskenttä. Ne pitää saada kuriin ja olla itse pallolla fiksu. Muistetaan tehdä enemmän maaleja kun ne niin voitto pitäisi olla meidän, kommentoi tärkeitä maaleja viime otteluissa paukuttanut Elmo Lavonen. 

Indians – LASB pe 9.2. klo 18:30 Otahalli Espoo