16. Hämeen derby lauantaina Elenialla

LASB jatkaa taisteluaan Playoff paikasta lauantaina, kun se kohtaa Hämeen Derbyssä Steelersin. LASB voitti viime ottelussaan OLSin, ja Oilersin hävittyä oman pelinsä, on Oransseilla eroa Playoffeihin kolme pistettä, kun kolme ottelua on pelaamatta. 

Steelersin kausi on mennyt odotuksiin nähden hieman alakanttiin. Kovia hankintoja täksi kaudeksi tehneitä Teräsmiehiä povattiin potentiaaliseksi Playoff joukkueeksi. Aivan nappiin kausi ei kuitenkaan ole mennyt, ja Steelers löytyykin tällä hetkellä karsijan paikalta, pisteen turvassa olevaa OLSia perässä. Karsintojen välttäminen on kuitenkin Hämeenlinnalaisten omissa käsissä, sillä he kohtaavat edellään olevan OLSin viimeisellä kierroksella. Joukkueen peliesitykset ovat viime aikoina parantuneet huomattavasti, ja viime pelissään he hakivatkin täyden pistepotin Seinäjoelta Ville Lastikan jatkoaikamaalilla. Samainen herra kantaa myös selässään Tupla mainosta tehoin 30+12. Yli kolmenkymmenen pisteen miehiä ovat myös Nico Jonaeson, Markus Sipronen sekä Timo Johansson. Syyskierroksen Derby Lahdessa päättyi Hämeenlinnalaisten voittoon lukemin 5-6. 

 

LASB leiristä kantautui huonoja uutisia, kun hyvässä vireessä ollut Matti Korhonen loukkasi kylkeään viikolla, ja on mahdollisesti koko loppukauden sivussa. Muuten joukkueen terveystilanne näyttää hyvältä. Lauantaina jaossa olevat pisteet ovat molemmille joukkueille huipputärkeät, ja onkin mielenkiintoista nähdä, kumpi käsittelee Derbyn-, sekä sarjatilanteen luomat paineet paremmin. Derbyvoitot Liigatasolla ovat tällä hetkellä Steelersin hyväksi 2-1. 

Steelers – LASB lauantaina 3.3. klo 18.00 Elenia Areenalla

ISTV lähettää ottelun suorana lähetyksenä.

Kausarikampanjasta LASBin liigakauden 2018-2019 kausikortti hintaan 49,90!