EräViikingit-LASB Vantaan Energia Areenalla & Elisa Viihteellä

LASB matkaa torstaina salibandyliigan runkosarjan viimeiseen vieraspeliin EräViikinkien vieraaksi Vantaalle. Ervi on tiukasti kiinni playoffien kotiedussa ja LASB taistelee edelleen viimeisestä playoff- paikasta.  

EräViikingit on tällä hetkellä sarjataulukon kolmannella tilalla ja helsinkiläisten tulee saalistaa kahdesta jäljellä olevasta ottelustaan yksi piste varmistaakseen kotiedun. Viidennellä sijalla oleva TPS on pisteen helsinkiläisiä perässä, mutta maaliero on yli kolmekymmentä maalia heikompi. Ervin pistepörssiä tähdittävät tutut nimet Miko Kailiala, Jani Kukkola ja Mika Moilanen. Varsinkin joukkueen hyökkäyspää on sarjan eliittiä. Päävastuun Ervin maalilla on kantanut maajoukkueessakin esiintynyt Santtu Strandberg. 

 

LASBille tarjoiltiin karvasta kalkkia viime pelissä Hämeenlinnassa. Oransseilla on edelleen täydet mahdollisuudet playoffeihin, mutta haaste on todella kova. Jäljellä olevista Ervi ja SPV peleistä LASB tarvitsee kolme pistettä, sekä EräViikinkien voiton Oilersista. Urakan vaikeudesta kertoo se, että LASB on pelannut molempia tulevia vastustajiaan vastaan kolmesti liigataipaleensa aikana, tuloksena nolla pistettä. Matti Korhonen on edelleen sivussa, mutta pienet sairastelut selättänyt LASB kapteeni Henri Vilén palaa kokoonpanoon. 

EräViikingit – LASB torstaina 8.3. klo 18:30 Vantaan Energia Areenalla sekä Elisa Viihteellä