SPV- ottelussa iso panos

Playoffit. Siinä on lauantain runkosarjan viimeisen ottelun panos. LASB saa vieraakseen Salibandyliigan kestomenestyjä SPV:n. EräViikingit – Oilers ottelu määrittää sen, onko LASBilla vielä mahdollisuudet pudotuspeleihin.  

Seinäjokelaiset löytyvät sarjataulukon sijalta seitsemän. SPV on totuttu näkemään mukana aivan kärkikahinoissa, joten aivan nappikaudesta heidän kohdallaan ei voida puhua. SPV:llä ei lauantaina järisyttävää panosta ole, mutta voitolla heillä on mahdollisuus nousta kuudenneksi ohi Indiansin. SPV:n pistepörssiä jyrää tuttu kaksikko Mikko Kohonen ja Sami Koski. Molemmat ovat kirjauttaneet hienot 47 tehopistettä. Kolmantena pistepörssissä on mahtavan kauden pelannut ja maajoukkue kokemustakin kerännyt puolustaja Matias Veikkola 35 tehopisteellä. Torjuntavastuu on jakautunut melko tasaisesti Julius Kivimäen ja Hannes Hannulan välillä. 

 

LASBilla on lauantain kamppailussa vain voitettavaa. Se tietää ottelun tärkeyden ja omat mahdollisuutensa. Joukkueella ei ole kuitenkaan varaa tuijottaa EräViikingit – Oilers ottelun tulosta, tai miettiä mahdollisia playoffeja. LASBin täytyy keskittyä vain ja ainoastaan omaan hyvään tekemiseensä, mikä sitten riittää tai ei riitä paikkaan auringossa.  

Lauantaina tarvitaan mahtavalta kotiyleisöltä tukea! Tätä et halua missata! 

LASB – SPV lauantaina 10.3. klo 17 Lahti Energia areenalla. Tervetuloa! 

LASB tarjoaa SPV- ottelun pääsylipusta 5 euron alennuksen jo kausikortin ostaneille tai kausikortin lipunmyynnissä ostavalle! Tarjous ei koske lasten lippuja. Kausikortin ostoon tästä.