Toimistolla uutta verta

Miesten edustusjoukkueen runko alkaa olla valmis, harjoittelu on jo hyvässä vauhdissa ja harjoitusottelukalenterikin lähes täynnä. Kauden 2018-2019 valmistelu on siis jo varsin pitkällä. LASBin viimeisin kiinnitys löytyykin toimiston puolelta, kun 18- vuotias lukiolainen Riina Pentikäinen aloitti kesätyön myyjänä.

– Olemme jo muutamana keväänä miettineet kausiluontoisen myyjän palkkaamista seuraan ja nyt kun meillä on hommaan sopivat tuotteet ja löytyi vielä Riinan kaltainen huipputyyppi töihin, niin ei voi muuta kuin todeta homman onnistuneen. Erityisen hyvä mieli on siitä, että pystyimme tarjoamaan edes yhdelle nuorelle lasbilaiselle kesätyömahdollisuuden. Toivottavasti vastaavia mahdollisuuksia aukeaa tulevaisuudessa lisää, kommentoi tyytyväinen toiminnanjohtaja Mika Virtanen.

Pentikäinen vastaa osaltaan miesten liigajoukkueen sponsorimyynnistä ja hänelle on räätälöity kevyet tuotteet joita on helppo myydä. Isompien kokonaisuuksien myynnistä vastaa edelleen edustusjoukkueen taustalla toimiva johtoryhmä.

– Tavoitteet on asetettu saavutettaviksi ja siten varsin maltillisiksi. Yritämme lähestyä tätäkin asiaa seuran arvojen pohjalta eli että meillä on mukavaa olla, oli kyse sitten pelaamisesta tai työn tekemisestä. Toivottavasti Riina saa tästä kesästä hyvää oppia mukaansa, päätti Virtanen.

Riinasta tullaan kuulemaan paitsi syksyllä naisten edustusjoukkueen pelien yhteydessä, myös kesällä sponsorineuvotteluissa.

Tsemppiä Riina!