A-nuorilla tuplahaaveri-viikonloppu

Suurin odotuksin lähdettiin hakemaan sarjan avauspisteitä .

Lauantaina pelattiin Tampereella ottelun viimeiselle vitoselle asti voitosta,mutta kaveri ei nöyristellyt ja vei potin ammattimaisin elkein napsimalla palloja verkkoon.  Classic sortui ottelun alkupuolella rikkeisiin, joista päästiin rokottamaan yv-osumilla. Vielä 55:nnellä peliminuutilla ottelu oli LASBille 2-5. Erityisen komeita maaleja esitti Matias, Mappe Pietinen. Ottelun perustella äkkiä pitkä kiinnitys kaverille kotiseuraan, ennenkuin viedään käsistä! Miehen otteita ja liikkumista on ilo seurata.

Lopputulos siis veti mielen apeaksi. Niin käsillä oli huikea voitto yhdestä sarjan kovimmasta joukkueesta.

Loputulos  Classic-LASB 6-5

Tehot

Pietinen 2+2

Munne 1, Salonen 1, Salokangas T. 1

Kosonen ottelusta

Tampereella pelattiin 55 minuuttia hyvin. Tasakentällisillä pitäisi maaleja saada tehtyä enemmän. Ylivoimalla oltiin hyviä. Viimeisellä vitosella ei mitään järjettömän isoja virheitä tehty. Classic osui vaan maaliin jokaisesta paikasta ja parissa maalissa ei edes erityistä paikkaa ollut.

 

Sunnuntaina hierottiin unihiekat silmistä ja lähdettiin testaamaan kotihallin voimaa. SPV saapui Iiitala-hallilta Salpahalliin niinikään tappion saattelemana. Molemmilla joukkueilla voitonnälkää piisasi.

Ensimmäinen erä oli jälleen kotijoukkueen LASBin näytöstä. Kakkoserään lähdettiin 3-1 johtoasemissa. Siihen se sitten hyytyikin. Kaksi seuraavaa erää räpisteltiin. Maalipaikkoja oli, muttei niitä osattu hyödyntää ja SPV korjasi lopulta potin lukemin 7-10. Erityismaininta -01 synt. maalivahdille Patrik Jääskeläiselle, joka venyi kerta toisensa jälkeen upeisiin torjuntoihin.

Lopputulos LASB- SPV 7-10

Tehot

Stenberg 2+1

Salokangas T. 2

Pietinen 1+2,Salokangas J 1, Hiltunen 1

Kososen, kommentit

Tänään eka erä oli tosi hyvää viimeistelyä lukuunottamatta. Paikkoja oli tehdä paljon enemmänkin. Toisessa erässä vastustaja tiputti karvauksen alas ja jäädyttiin ihan täysin. Kolmannessa ei sitten riittänyt tulla enää tasoihin asti.

Molemmissa sekä Classic- että SPV- otteluissa nähtiin hyvää peliä. Ottelu on kumminkin pelattu vasta, kun kello soi ja tuomari sen viimein viheltää poikki.

Ottelun jälkeen Suutari totesi vielä, kuinka suuri on ero siirryttäessä B-ikäluokan sarjoista A-ikäluokan otteluihin.

Kaikki tapahtuu nopeemmin. Pitää reagoida äkkiämmin tilanteisiin. Ratkaisuja pitää tehdä nopeemmin ja vastassa on usein fyysinen joukkue. Tässä sarjassa ei ole yhtään helppoa vastusta.

Nuorella LASBin joukkueella on siinä vielä urakkaa ja varmasti kauden mittaan tullaan näkemään huikeita kasvutarinoita pelaajien kehityksessä.

Miten tästä seuraavaan otteluun?

Heikki ynnäsi onnistumisen seuraaviin sanoihin

Parannetaan ja otetaan pinnoja, työmoraali ja usko omaan tekemiseen.

Näillä eväillä etiäppäin!

Seuraava ottelu on viikon päästä 14.10. M-Teamia vastaan Ruskeasuon AC.lla.