OmaSP- Otteluennakko: LASB – EräViikingit

Kausiennakoissa tälläkin kaudella selkeästi pudotuspelijoukkueeksi rankattu EräViikingit on paperilla heikentynyt jonkin verran viimekaudesta. Toisaalta valmennus Mika “Amu” Ahosen johdolla on saanut rauhassa työskennellä joukkueen kanssa koko kesän joten lähtötilanne kokonaisuudessaan on tähän kauteen varmasti edellistä helpompi.

EräViikingit tunnetaan erityisesti menestyksestään juniori-ikäluokissa ja joukkueen pelaajalistasta löytyykin yleensä useita A-juniori ikäisiä pelaajia. Toki päävastuun kentällä kantavat kokeneemmat pelaajat maajoukkueesta tuttujen Jani Kukkolan ja Lauri Kapasen johdolla. LASB on myös päässyt nauttimaan EräViikinkien juniorityön hedelmistä sillä joukkueeseen on siirtynyt kahden viime kauden aikana yhteensä neljä huipputalenttia EräViikinkien organisaatiosta.

EräViikingit on aloittanut kautensa pääosin ennakko odotusten mukaisesti ja majailee tällä hetkellä sarjataulukon 7 sijalla. Se on pystynyt kaatamaan kaikki ennalta heikommaksi lasketut vastustajat mutta toisaalta on ottanut melko rumasti takkiinsa sarjan kärkiporukoilta.

LASB lähtee kamppailuun sarjataulukon sijalta 10 saalistettuaan viime viikonlopun kahdesta kotipelistä 3 pistettä. Sarjataulukko on varsin tasainen ja voitolla LASBilla on mahdollisuus parannella sijoitustaan aina pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

 

LASB – EräViikingit Lahti Energia- Areenalla lauantaina 3.11 klo 17:00

EräViikinkien otteluennakko