OmaSP- otteluraportti: SPV haki pisteet Lahdesta

LASBin viikonlopun toiseen kamppailuun vieraaksi saapui Seinäjokelainen SPV, joka oli porskuttanut kauden alun voitosta voittoon. Vahva syksy sai jatkoa Lahdessa, kun pisteet matkasivat SPV:n mukana Seinäjoelle lukemin 4-7.

Ottleu alkoi todella tasaisissa merkeissä ja LASB onnistui hyvin purkamaan SPV:n todella kovaa karvausta. Ottelun ensimmäinen nähtiin ylivoimalla, kun tulikuumassa iskussa oleva Jari Hankkio siirsi vierailijat johtoon. Kauaa ei SPV:n johtoasema kestänyt, kunnes Roope Kainulainen laukoi pelin tasoihin.

Toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat ensimmäisen kympin aikana omista ylivoima mahdollisuuksistaan. Erätauolle siirryttiin lukemissa 2-3, kun Hankkio onnistui täydentämään hattutemppunsa erän loppupuolella

Kolmannessa erässä LASBilla oli paikkoja tulla pelissä tasoihin, mutta hienon pelin SPV maalilla pelannut Rasmus Hasu oli mies paikallaan. LASBin hyvästä ottelusta huolimatta SPV oli maalipaikoissaan huomattavasti isäntiä kliinisempi ja pisteet lähtivät ansaitusti Seinäjoelle.

SPV:n tehokkain oli Hankkio tehoin 4+0. LASBin Tuure Ailio kirjautti mukavat tehot 0+3.

LASB jatkaa pelejään ensiviikonloppuna kotiotteluilla Eräviikinkejä ja OLSia vastaan.

Lauantain Eräviikingit ottelussa panoksena on sarjapisteiden lisäksi myös Suomen Cupin jatkopaikka. Ottelu alkaa Lahti Energia -areenalla 17:00. Tervetuloa!

Lehdistötilaisuus